Anak demam

Baby 11 month boleh consume apa2 vit utk kuatkn immune badan? Baby kejap2 demam . Hri tu dah ok skg dtg lg demam. Risau #ingintahu

6 Balas

bawa je ke klinik trus sis. kanak2 bawah 2 Tahun rsa nya xboleh dibagi ubat. kalau xsilap la. baik bawa bay ke klinik/hos,rujuk doktor

ada stu vitamin nma appeton baby drops.. sesuai dri infant smpai 12buln.. boleh lh bli kt farmasi.. doc yg recommended kt sya.

12mo ago

ha ah.. doc pon ckp..diorg guna juga untuk baby baby yg dlam wad nicu.. untuk bantu baby baby tu kuat

bawa pergi hospital terus kalau teruk pergi emergency

Kena consult dengan paed dulu

Seven seas vitamin bagus

pergi klinik