babby kahak

babby saya dah nak masuk 2bulan. babby xselesa nak tido atas sbb berkahak. siapa ada cara untuk buang kan kahak babby? saya dah cuba daun sireh + minyak telon letak pada dada dan blkg babby. ada cara lain lagi x?

2 Balas

Try minyak bawang putih. Bakar sikit bawang putih seulas then tumbuk, cmpur dgn minyak zaitun/baby oil, sapu kt tapak kaki, dada & blkg bdn bby

2y ago

My baby ok saja. U jgn la lumur byk2, bila dh mixed dgn minyak baby tu, kita mmg guna sikit saja..