babby kahak

babby saya dah nak masuk 2bulan. babby xselesa nak tido atas sbb berkahak. siapa ada cara untuk buang kan kahak babby? saya dah cuba daun sireh + minyak telon letak pada dada dan blkg babby. ada cara lain lagi x?

2 Balas

Sy sapu dengan minyak bawang putih. Bawang putih saya bakar dan lenyek jadi jus, campur dengan minyak baby oil. Sapu pada dada, belakang dan kaki.

Try minyak bawang putih. Bakar sikit bawang putih seulas then tumbuk, cmpur dgn minyak zaitun/baby oil, sapu kt tapak kaki, dada & blkg bdn bby

2y ago

My baby ok saja. U jgn la lumur byk2, bila dh mixed dgn minyak baby tu, kita mmg guna sikit saja..