pls sesiapa yg tau pasal ni tolong jawab

ayat macam ni dah 2kali dia bunyi boleh jatuh talak ke atau macam mana tapi saya masih mengandung belim bersalin lagi.

pls sesiapa yg tau pasal ni tolong jawab
45 Balas

Allahuakbar. Sis kalau macam ni pergi refer mahkamah terus. Sebab memang ada bukti dia berniat nak bercerai..

Elok la angkat kaki je sis.. x kan bahagia pun hdup mcm nie.. sis bley jge anak sis lg bgus dr hdup ngn dia..

Saya doakan semoga cik dipermudahkan urusan. Semoga Allah tunjuk jalan yang baik untuk sis dan anak. Aminn

"baik aku kahwin lain" bukan lafaz talaq. Dia berhajat nak berpoligami.

2mo ago

Puan.. trus rujuk pjbt agama Tk Pe.. tgok mcmna.. jahatnya Bahasa.. dia suruh ayah Puan ambil.. Kias mcm dia tk nk.. Kita kuat Puan dr simpan Lelaki Tk Guna mcm Ni

Tak semua lelaki layak jadi ayah.. lelaki mcm ni lahhh.. pndai pancut je..

blaa je laa,jgn hidup dngn lelaki yang tak layak jadi suami,,toksikkkkk...

Tergamaknya suami . Bini pulak tgah pregnant . Sis kuat ye jaga emosi 😢

Baik akak angkat kaki. Bkn apa risau dari memaki nanti naik tgn terus

Laki camni kau kena viralkan biar dia tak berleluasa buang benih

pergi mahkamah la.. dia xlayak jadi bapak la