Betul ke bayi hisap puting boleh jongang?

Hi Ayah Ibu, Anda pasti pernah dengar orang cakap macamni? Korang rasa macam mana, betul ke bayi hisap puting boleh jongang? Anak anda hisap puting tak? Jom kongsikan pengalaman bersama kami di komen!

Betul ke bayi hisap puting boleh jongang?
7 Balas

Ank 1st xhisap puting, walau bg dia sendiri reject..jari pun dia xhisap. Skrg 6y ada sedikit jongang. Ank 2nd, hisap puting dari baby sampai umur 2 tahun. Alhamdulillah gigi tersusun cantik. Pegi check gigi pun doc puji gigi dia cantik. Skrg umur 4y.