тaĸ dтg period

ѕaya вυlan 6 nιe langѕυng тaĸ dтg нaιd х тaυ ĸnpa ada ĸaн ѕaya мengandυng

7 Balas

kalau kau pernah berjarum perancang andang2 masam saya pernah 1 taun tidak datang haid terus saya berhenti 2 taun dari saya berhenti baru saya mengandung

sis better p check kt klinik..sy pn sma jer mcm sis,sy p klinik check smua ok,doktor bg sy mkn ubt hormon jer n now sy period balik mcm biasa

check upt . klau negatif mybe hormon je . sy pn pernah tkdtg bulan . gi check kt klinik negatif jgk , doc bg ubat hormon lpstu dtg period mcm biasa

Dah check upt belum sis?

cek upt baru tau sis

Cuba cek upt

cek upt