Seluar Ketat

Awal kehamilan ok ka pakai jeans/seluar ketat?

11 Balas

sesetengah nurse tegur tau klu pkai jeans/seluar ketat...sian kt perut, hehe...mcm sy, sy x pkai pun sluar yg khas untuk ibu2 mengandung, sbb mcm membazir nk beli, 33weeks ni baru nmpk perut membesar...sy pkai sluar jegging, pinggang getah,kain pun lembut,beli size besa, ok je...x ketat pun..

4y ago

Ok nnti p tgok hihitq ya 💕

sy awal2 pkai je jeans.bila perut dh makin naik lebih selesa pkai skirt yg A cut je.lebih selesa n senang bergerak.mmg berhuhu la bila nk kancing seluar pun dh x lepas 😂

4y ago

Tu la mana nak lepas bila dh bsr perut hihi.

Sye walau pon br dpt tau pregnant. Tkt sgt nk pkai jeans . .tros cri slua longgar. .kalo pkai jeans pon sgp x butang. .😑. .

Awal ok la..Nnti dh besar perut jgn pkai ketat.. Kesian baby n sis sendiri pn xakn selesa kalau pakai ketat bila perut dh besar..

4y ago

Ok sis. Tq ya. Inshaa allah lps ni mula guna yg longgar walau awal. Kehamilan masih.

saya pakai jeans pinggang ngam2 nurse marah dia ckp ibu pasni jgn pakai sua mcm ni.. walaupon time tu br 4week

4y ago

Ya ka. Fuhh nasib sy tak kena hari tu nasib guna seluar getah hihi tu la lps ni taknak la pakai kesian pulk baby walau awal kehamilan

sesuai pakai longgar² kasian bby terhimpit dlm tuu

pkai pkain longgar...dlm buku pink ad😘

Elok pkai longgar² la, klw x hamil pn okey

4y ago

Inshaa allah sis tq ya.

Pakai laa longgar2 sis..nnt tak selesa

4y ago

Inshaa allah ok sis.

Pakai jeans mengandung