3week pregnant

Awal kehamilan normal ke sakit perut macam segugut .and tak de selera makan.#bantusharing #firstbaby

2 Balas

normal. tapi still kena monitor selalu jugak tau sis. kalau sakit mencucuk2 atau sakit sangat2 dekat bahagian abdomen walaupun tak ada bleeding better sis pegi klinik jumpa doc, takut kandungan luar rahim. Dulu masa awal2 pregnant doc selalu nasihat dekat saya macam ni.

Normal sis. Tapi kalau ada pendarahan, pergi jumpa doctor ya