Due 13/6 ada ke yg dah bersalin?

Atau masih belum lg bersalin ,TGH layan contraction ke?? Sbb sy skrg x de rase lg apa2

22 Balas

due 20/6 kalau boleh nk bersalin hari ni. dh 37week 1days dh. false contraction tu ade tnda bersalin tiada lagi

saya due 12/6 perut mengeras dari semalam tapi xda sakit. saya perasan baby gerak slow . ni siap siap nak ke hospital.

3mo ago

sy setakat ni alhamdulillah ok lg gerakan nye

Due 14/6..masih tenang2 n kdg2 mengeras tp still bekerja..hrp kluar tepat jela nk blik kg dlu 🤭

Due 13/6. Layan mild contractions kadangkala. Tapi dah dijadualkan elective c section esok pagi

3mo ago

semoga dipermudahkan urusan puan Syazwani pagi ini. bismillah

22/6…xde tanda nk bersalin lgi 👶🏻 baby aktif dlm perut, mlm asyik mgeras

3mo ago

same kn

saya due 14.6. Isnin haritu pi PAC. baru buka 1 cm. sedang menunggu juga ni 😅

3mo ago

contraction tapi mild. sbelum GI hosp cek kat kk. memang 1 cm.

sama, due 13hb tapi takde tanda ape2 lagi..cuma perut asyik mengeras je

Due 13/6 jg... Tp xde tanda2 nk bersalin lg.. Perut kerap mengeras sj..

Sy due 11/6 baby syok lgi main dlm perut ni😅

Due 5/6 pun baby syok kt dalam lagi🤧