PRODUCT YANG BUMIL BOLEH GUNa

Asyik lalu dekat TT lah mana2 platform soal product yg ibu mngandung pkai kena hati2. trutamanya alcohol .. boleh tk ibu2 share mandian, mouthwash listerine(boleh guna atau ada option), deodorant yg ibu2 guna?? ++ perfume yg ada alcohol pula mcm mna? #ingintahu #firstmom #SeriusTanya #bantujawab

2 Balas

sye guna:- sabun - dettol je, deodorant- brand gvc je. skin care - wardah shampoo - terpaksa guna clear( tu je yg sesuai dgn saya) 🥲. listerine sye xsure blh ke x sbb xpernah guna.