baby besar dri tarikh due

Asslmualaikum,spa ada pengalaman scan doktor kta baby besr dri tarikh due,doktor sarankn czer sbb ibu tinggi 140 je,sya xde mslh gdm,atau drh tinggi sepnjang kehamilan ni,adakh tunggu due juga atau kne serh dri sblm due,blh kongsi pengalman dgn sya

1 Balas

maaf sy x ada pengalaman .sy up kn soalan sis mne tahu ibu2 yg lain boleh bagi pandangan..

3y ago

Alhamdulillah tahniah ye Selamat bslin dah..semoga ibu&baby sihat selalu❤