Anak takut pegi check up klinik

Asslm,nak tnya normal ke ye anak saya 1thun6 bulan dia tiap kali pegi check up kk msti nangis tkut.Perasan lps dia kena paksa sedut kahak dekt swasta dlu lps tu tiap kli pegi kk msti dia mcm tkut2 je.

2 Balas

sme.. memg x bley peg klinik b2 dgn anak je.. kne suruh hsband teman skali.. klu x, susah nk jmpe nurse/ Dr.. nurse nk tnye soalan mcm2, tp kte plak sbuk nak tenangkn baby.. slalu sye msuk dlu utk update keadaan anak, da selesai bru bwk anak msuk.. time timbang memg pasrah la anak melalak 1 klink dgr..