36 week bby gerak

Asslm smua..nak tnya ni normal ka 36Week bby da kurg gerak .gerak jg tapi nak kena kacau² atau makan sejuk² baru bby nak gerak..Dan bhagian kemaluan da sakit² normal ke?

2 Balas

waalaikumsalam sis, sama lah dgn sy..sy skrng 36weeks 2days..siang hari mcm dh ada masa dia kurang aktif, kna usik bru gerak..tp alhamdulillah laa gerak jgk..mlm je still aktif mcm biasa😂 and yaa sy pon start sakit kat bhgian bwh tu..

1y ago

syukur sis oh kira normal la kan sis..ye sis mlm bby aktif je tp siang tu nak kena kejut Bru bby gerak 🤭

Waalaikumussalam wbt.. semua tu normal sis.. 36w baby dah start kena turun ke laluan.. dia ada gerak tu cuma ruang dia dh limited sbb dh besar.. kemaluan sakit tu pun normal sbb baby besar dh tekan mcm2 dkt keliling dia

1y ago

syukur sis .risau di buatnya🤭ye sis bby ada gerak cuma halus je atau pun nak kena kejut ..Sy kejut bby Sy mkn ice Batu dn usik2 sikit perut tu mlm bby aktif je ehehe