tidur terlentang

Asslm smua..boleh ke kita tidur terlentang? Sebab kadang klu tdur mengiring lenguh dan skit bdan..tdur terlntang rse slsa ckit...bhya kw utk bby? #13w5days pregnancy..tq in advance smua?

2 Balas

13w boleh lg terlentang. Klu ikt buku pink,4 atau 5bln kena tido mengiring. Boleh cek baca blkg buku pink tu. Doktor pn ckp perut kecik boleh lg telentang. Dh bsr baru digalakkn mengiring sbb berat baby yg menekan salur drh.

X di galakkan sis