5minggu 2 hari

Asslam sy baru mngandung ank prtame 5mnggu 2 hari ..boleh suggest x acid folid mne yg ssuai ..sbb blum prnh makan ...mntk pandangan dari ibu² yg lain #ingintahu #firstbaby

5minggu 2 hari
25 Balas

Sblom mengandung mkn acid folic beli Kat Watson, dh mengandung, try obimin sbb dy satu untuk semua

2y ago

tak. sebab doc kata obimin ni dh siap asid folic. so mkn obimin je.

sya makan hovid. appeton saya pernah makan tapi selera makan menjadi² dan dada pun sakit.

acid folid appetton paling bagus .. kotak dia wane ungu. ramai preg mom amik tu..

acid folic mana2 pun xkisah sis. asalkan asid folic

hi sis. saya pakai folic acid brand blackmores 👍🏻

Apa maksud empty uterus sis? Sebelum ni mcm mana?

dh nmpk bby ke dear,scan tu..sy pun 5 week 4 days

sy beli dekt farmasi je..1 papan 2rggt

Jenama Hovid. Murah & tak ada bau.

saya makan appeton acid folic