Bayi Eczema

Assalmualikum ibu ibu,,, maaf saya nak bertanya pendapat,, anak saya ada masalah eczema,,, boleh bagi tips susu apa yang sesuai untuk bayi eczema??

2 Balas

cari susu free Lacoste milk soy... ank2 kalau ada eczema mesti alah dgn susu lembu.... anak sy yg umur 2thn pn eczema doctor suruh BG susu free Lacoste.... boleh try sample dulu kalau terus beli rugi bler ank x serasi... ank sy minum susu isomil Plus free Lacoste

Ank sy guna susu soya dupro kotak warna pink@isomil..