.

assalmualaikum..hy mmy2..sy skrg dh 39mnggu 3hari..sy sllu rsa bby mngeras n sakit mnekan kt bwah..cuma xkerap ianya dtg2..rsa2 ianya tnda bsalin ka tu arr..

1 Balas

Mengeras waktu minggu2 cmni tu normal awk. Tp kalau keluar tanda2 bersalin yg obvious.. Mcm keluar drh segar, pecah air ketuban..contraction yg makin kerappp.. Pi le hospital. Mcm sye, keluar drh segar tp x sakit ape pun.. Rse contraction time tu boleh tahan lagi le..Pergi hosp, bukaan dah 3cm

5y ago

39w 3d jgk time tu 😉