perut megeras

assalamulaikum semua..skg da 10 week mmg akan rasa letih dan lesu ye..lepas tu susah utm bernafas.perut pun terasa keras je mcm penuh angin..kadang tiber2 sakit perut rasa mcm nk buang air besar tu..tp xmahu pun buang air besar..jenuh usap2 perut ni bg jgn sakit sgt..haritu pnh terpkir nk letak minyak angin pastu nasib baik ingat yg tgh prngt xleh sapu minyak..mcm mana nk hilang kan rasa sakit2 perut tu yaa..

1 Balas

Jumpa doktor. X pernah dengar trimester pertama perut mengeras.