Mengidam meggi

Assalamulaikum mommy , saya nk tnya boleh ke makan megi even preegy dh 6 mnggu lebih . Bukan apa teringin sgt , sbb tdy masak meggi i lebihkan masuk tomato . #firstbaby

1 Balas

Boleh nak makan , lepas masak maggi tu buang air rebusan pertama , masak air rebusan kedua then masuk maggi & perencah plus sayur sikit . Saya 3 bulan pertama makan maggi buat mcm tu . Sebab alahan tekak memang tak selesa makan apa kecuali maggi . Yg pedas like ramen saya makan sikit untuk hilang rasa mengidam ja .