36week 2day baby breech (songsang)

Assalamulaikum mommies ❤️ saya just nak share . Semalam saya cuba buat ecv pusing baby untuk ke laluan , tapi tak berjaya dan doc bagi tarikh untuk ceaser hm , ada kemungkinan baby boleh turun sendiri ke dalam masa 2minggu lagi sebelum ceaser ? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

Mostly last baby boleh pusing sampai 37 week sahaja.

2y ago

Insha allah. Baby sy pun breech, 35 weeks, gigih juga nak memusingkannya. Moga dipermudahkan urusan bersalin ye sis.