Serah diri awal

Assalamulaikum ibu² sy nk tnye sy ade gdm on diet cntrol...due sy 11/11...cuma kk ade buat surat utk sy pgi ke hspitl serah diri 24/10...soalan sy adekah cmfirm tarikh serah diri tu kite akn diinduce@check shj...mksud sy cmfirm dlm tarikh 2/3 hari lepas tu sy akn bersalin #firstmum

5 Balas

Sy GDM on medication. Due date 8/11 tapi kene serah diri selasa depan and terus beranak sbb sy mmg mtk czer. Cuma kalau turun tanda awal dari selasa depan, baru beranak normal tapi still next week jugak kene beranak 38 minggu sbb ada GDM.

7mo ago

yeke awk....terima kasih....semoga urusan awk dipermudahkn ye...