kencing keluar lendir

assalamualikum semua, nk tnya td sy nk kencing lepas tu keluar lendir mcm dalam gambar ni bahaya tak? kalau ikut apps saya pregnant dah 8 minggu+ dan esok mmg ada appoiment kat kk. boleh shared tak dengan sy?🥹🥹🥹#pleasehelp #firstmom #bantusharing #firstbaby

kencing keluar lendir
6 Balas

Waalaikumsalam. Yup bahaya. Better pergi klinik terus sis. Jangan tunggu2. Sbb sy pun mcm sis juga keluar spotting darah mcm ni masa pregnant week 12. Saya terus ke klinik. Mana mana klinik untuk ibu mengandung. Then doktor bagi saya ubat kuatkan rahim. Pas tu bagitahu juga kat kk ada keluar spotting darah. Apa2 instinct yg tak best terus ke klinik tau jgn tunggu lama lama. Untuk keselamatan you and baby 🫶🏻

7mo ago

ok awak terima kasih tau dan doa kan sy ❤️❤️

tak normal. tak perlu tggu appointment kk. terus pergi hospital. tunjuk gambar ni

7mo ago

aamiin aamiin ya mujib🤲🌻

lain dah nie .. pegi klinik tau sayang .. kuat kn semangat awak ok ❤️

Nnti tunjuk dr gambar ni esok tau. Take care semoga kandungan semuanya ok

7mo ago

ok awak❤️doa kan sy tau😍

semoga kandungan awak baik² je tauuuu, jgn lupa p klinik

7mo ago

ok awak❤️ aminnn

tiy