barangan bayi

assalamualikum saya nak tanya ada tak ibu-ibu yang dalam (parentsasian) nak jual baju bayi lelaki atau perempuan newborn murah-murah. saya tak kisah baju dah lama atau baru, mungkin saya tanya ibu-ibu boleh bagi harga baju lagi murah dari kedai barangan bayi, sbb saya dah tengok harga baju dekat kedai barangan bayi🌬tapi tulah duit tak berapa banyak, baru dpat beli baju bayi 3 helai je😌

1 Balas

waalaikumusalam .. saya ada banyak baju baju baby . banyak sgt sampai penuh storage box saya . masih cantik lagi . tak kotor . saya simpan elok . start baby tak muat nak pakai terus saya lipat simpan .

3y ago

Cik. Boleh ke kalau saya nak? Saya akan melahirkan baby tidak lama lagi. Dan sedang mencari barangan bayi. Saya akan tangung kos penghantaran