1 janin 2 kantung

Assalamualikum, ada tak yg perna alami pergi scan ada 2 kantung tpi hanya 1 janin Jak dpt tgk.. 🥺🥺🥺 #12week

1 janin 2 kantung
2 Balas

my doc say bukan kantung. saya pn mcm ni gak ada air d luar kantung. dia type free fluid d bawa kantung. Ada low possibilities untk threatened miscarriage. saya dh 11 weeks baru je scan semlm dia just suruh sy inform kt kk just incase anything can happen.

3y ago

bahaya ke sis klu ada mcm tu?

ikut twins tu sis . tpi stu tak jdi . mcm sya msa 6w da dnyutn jntung bby skli dh 9w satu tu fah jdi mcm ni . 😭 satu sja jdi

3y ago

amin . tpi ttp brsyukur sja sis wlpn stu sja tggl