Buka buku pink

Assalamualiakum . Saya nak tanya ibu² kat sini . 1st appoiment nak buka buku pink mmg bawak suami ke ? Saya suami dh nak naik off shore 4hb ( suami sy dapat blik smggu je dr 28hb . Mggu lepas saya datang kk dia bg tarikh 4hb . Saya pn lupa nak tanya pasal ni . Ingat esok nak call balik kk .

9 Balas

saya masa buat buku tu, suami tak ada pun. first2 saya ingat kena ada . risau gak, tak tanya pun kk . cuma kk suruh bawak dokumen penting je . macam ic, photostat ic suami , sijil nikah & gambar scan terbaru kalau ada scan kat klinik swasta. kalau kena , maybe ikut kawasan la kot

2y ago

terima kasih kongsi ❤️ ❤️❤️❤️,❤️

Waalaikumsalam. Sy baru buka buku 2 minggu lepas. Suami kena datang buat hiv test 2 kali. 1st awal pregnancy, yang ke 2 lepas 20 weeks kalau tak silap. Husband sy dtg hari lain dri sy buka buku sebab tak tahu. Dia dtg buat hiv test ja lepas tu boleh balik

mungkin ikut kk kawasan masing2 kot. mcm saya di kk kota damansara, tak perlu bawa suami. bawa salinan sijil nikah dan ic suami je. ujian hiv pun hanya saya yg buat 😊

Saya haritu mula2 buka suami xde,nurse cakap xpe je cuma bila suami ada dye kena pergi dekat kk untuk buat hiv test..nanti tanya je nurse..sebab suami keje sokay je..hee..

2y ago

ok ❤️ terima kasih .

kk sy kena bawa sis, tpi msa tu sy tk bawa suami then nurse suruh dtg sebelum tarikh appointment sy . dia nk buat hiv test kt suami.

Takde masalah yg penting bawa sijil nikah. Kalau suami balik nanti minta suami bawa buku pink ke klinik utk buat ujian hiv sja.

Tkpe je kalau suami x ikut time buka buku, nti bila suami free dtg je klinik bwk buku pink utk test hiv

suami tak ikut pun xpe. bawa salinan ic kita, suami,sjil nikah. tu je

2y ago

ok . terima kasih ❤️❤️❤️❤️

Kalau kk sy suami kena ada untuk ujian hiv.

2y ago

itu la , ataupun saya call kk balik tengok mcm mana . boleh tak pergi tanpa suami . harap² dapat la buat tanpa suami .