bunuh binatang

assalamualaikum...sya nk tnya fakta or mitos semasa mdgung suami or isteri dilarang sama sekali mbunuh haiwan or bt perkara yg pelik.. sbb smlm sya dh tbunuh lipan dlm tndas mgkn tkjut sgt cepat je tgan ambil bnd pukul... #first mom #11week2daY

1 Balas

Waalaikumsalam. Mitos je sis. Takkan nak biarkan pulak lipan tu kan 😅. Tapi mana adat2 orang tua yg kita boleh ikut tu kita ikut jela. Mana yg rasa mengarut terlebih tu tak perlu kisah sangat.

5y ago

yelh tq ☺️