Grup wasup due Mei 2022 🤗🤗

Assalamualaikum. Sy Wafa, alhamdulillah skrg pregnant anak kedua, minggu ni jangkaan dlm 12 weeks 🥰🥰 Masa pregnant anak pertama 2018 dulu ada ibu2 yg buat grup support Whatsapp utk due Jan/Feb/march 2019. Jd teringin nak buat/ada grup support Whatsapp utk kehamilan anak kedua ni. Mudah nk share pengalaman/situasi semasa/nasihat Dr weeks semasa dll antara ibu2..😊😊 Tp Sy nk follow je, ada x ibu2 yg blh buat grup support Whatsapp utk due Mei 2022 🤗🤗 Jika ada blh share link di komen ya. Nti Sy dan ibu2 lain yg dekat due Mei 2022 blh join sekali. 🥰🥰 Alhamdulillah, Terima kasih 😊 #GrupSharing #duemei2022 #duemei

2 Balas

Ada sis https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

12 weeks due mei ke? Saya 22 weeks pun due jun

2y ago

😍Klau ade kwan2 nk join blh bg link ye https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️