Cirit birit dan sakit perut

Assalamualaikum..smlm sy ada makan somtam.. arini start cirit birit dan sakit perut..sy bru 22minggu 5ari..mcm mna nk bg hilang sakit perut dan cirit birit..xleh nk buat apa arini

1 Balas

Sebaiknya awak terus refer & jumpa doktor. Risau jgk kalau awak guna petua sebarangan, takut nanti akan menjejaskan kesihatan awak & baby dalam kandungan. Jgn biarkan k. Dapatkan rawatan secepat mungkin sbb cirit-birit atau muntah, paling cpt akan buat body awak “dehydrated”.