demam blh ke telan panadol??

Assalamualaikum..selamat pg...nk tnya mommy2 smua msa preggy ni klau demam blh ke makan panadol...xlarat sgt da rsa...demam on off..😢😢#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Boleh tiada masalah. Amik bila perlu. After 6 hours kalau rasa panas lagi boleh repeat tp kalau dah kebah no need ☺️

Boleh. Kalau ke klinik pun mmg dia akan bagi benda sama je huhu. Sbb panadol mmg safe utk pregnancy