Tolong saya tengok korang nampak tak?

Assalamualaikum,saya tak pasti dngn apa sya tngok so sya nak korang bagi sya pndpt klau mcm ni mksd dia apa,and korang nmpk tak mcm ada 2line tpi saya tak pasti,tolong sya tngok and bagi pendpt bleh?#firstbaby

Tolong saya tengok korang nampak tak?
6 Balas

Saya punya pun macam ni awak. Saya check hari yang sepatutnya period then keluar samar sama macam awak punya. Kena tenung baru nampak. Saya repeat test selang sehari sebab saya jenis tak sabar 😂 makin lama makin terang line tu. Cukup seminggu saya guna clearblue keluar pregnant 2-3. So kalau awak nak kepastian guna je clearblue, takda la asyik terfikir je kan. Jaga diri jangan buat kerja berat ya, teruskan makan folic acid 😁

ni first test saya awak . tapi saya tk delay period lagi . celup celup je terus naik line samar tu . cuba awak pantau line tu sampai la pekat tauuuu . inshaa allah ada rezeki ada tu ❤️

2y ago

Hi dear, try guna strip lain. Ataupun beli dip n tell. Sb sy bnyk tngok posting yg pakai strip ni dpt false results.

Saya pernah dpt lagi samar dari sis punya… lepas 2 hari dah terang line dah.. mmg pregnant..

2hri dri skg jdi terang sdh tu,insyallah

awak cemana ? dah pantau line ?

Repeat lps seminggu ya