Mengurut Badan

Assalamualaikum,saya nk tnye,bolehkah ibu hamil pggil org utk mengurut badan utk hilangkan bisa2 angin dlm badan?

6 Balas

Sy seorg yg suka berurut dr muda smpai dh 36tahun ni. Dh bermacam tgan yg urut sy. Demam kena urut siap lebam² pun ada. Tetapi sepanjang kehamilan, sy stop berurut walaupun sengal segala sendi. Arwah mak sy pernah berpesan jgn bg sesiapa sentuh badan kita semasa kita hamil. Ditakuti ada yg dengki khianat atau tersalah urat. Tp ikut pd individu, rsa nk berurut, teruskan. Pandagan individu lain². 😊