testpack positif 2 garis terang

assalamualaikum,,,saya nak share something,,,saya test td positif 2 garis terang tapi kenapa minggu lepas saya period then skg ada spotting² ringan...korng ade yg sma mcm saya tak,,,first pregnant sbelum ni mmng saya ade pngalaman spotting jga tp kli ni lain skit,,,ke sbb msa first baby tu saya ade sejarah keguguran 22weeks,,,saya just worried tkut prkara yg sma jd...mohon pnjelasan korng...#ingintahu

1 Balas

Cek doktor puan. Boleh jadi spotting sebab persenyawaan atau boleh jadi threathen misscariage. Sebab sebelum ni pernah gugur kan, doktor boleh concern disitu.