Sedekah Baju Baby Boy 0-6 Bulan

Assalamualaikum. Saya mencari mana-mana ibu yg dalam kesusahan yg tak dapat beli baju baby untuk saya sedekahkan baju-baju anak saya. Kalau boleh prefer yg tinggal di Klang atau Jelutong Penang. Saya nak sedekah, tak perlu bayar apa-apa. Tapi kalau yg betul memerlukan selain dari tempat-tempat ni boleh juga, nanti saya postage. Kalau ada, berikan tempat samada di Klang atau Penang dan no fon untuk saya whatsApp. Terima kasih. ❤️

3 Balas

kalu nk bg saya nak. saya tgl kt tasek gelugor penang

3y ago

klau betul awk nk sedekah bju bby..sy pn nk..sy tnggal di seremban..

baiknya Puan,semoga murah rezeki selalu.

ada sis saya nak.