Masalah Baby Kecil

Assalamualaikum..saya hamil 28 minggu.tapi berat baby baru 1.2kg..doktor pon ada cakap baby kecil sikit,apa yang perlu saya buat ya..??

2 Balas

Saya haritu scan baby 1.04 jugak masa 28week scan. Tapi doktor tak cakap apapun. Tkda cakap kecik pun. Apapun kita makan jela calsium dan zat yang baik ya ibu.

Baby size ideal. Hujung2 nanti baby membesar cepat sngt. Jgn risau. The size is perfectly normal. My pakar said so.