tips2 berpantang dan penjagaan baby

Assalamualaikum,saya first time pregnant dan sy nk taw cara2 brpntang dan cara penjagaan baby..ada sapa2 yg sudi share tips2 yg korg taw???

1 Balas

Cara penjagaan or pengurusan bayi kkia slalu anjurkan.. Boleh sis ikut.. Penjagaan pantang ni ada banyak.. Pantang ada 44 hari, 60hari dan 100hari berga tung dengan darah nifas sis.. Jaga pemakanan, kebersihan, kesihatan tu semua theAsianparent ada sediakan dalam apps ni..

5y ago

Ok,sis..terima kasih ats nasihat