Twin 1 kantung kosong

Hi assalamualaikum..saya 11week skrg..hasil scan fi hospital mndapati saya hamil twin tapi 1 lagi kantung kosong dan 1 lagi baby membesar mgikut tempoh..siapa di sini pernah alami perkara ni? Adakah baby 1 kantung lagi dalam keadaan bahaya?#firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #twin

2 Balas

Sya dlu pn hmil twin tpi genap 9w bgitu 1 tu dia tdk mmbesar dan dia punya jntung pn stop dh. Yg stu mmbesar dgn jaya. Tdk mnjejas kn juga sis. Bby skrg umur dah nak 2thun

dia jd diminish twin saja. tak menjejaskan kndungan yg satu lg