Keluar air

Assalamualaikum..normal ke kalau rasa mcm air keluar kat miss v dlm 6week ni? Ada yg pernah alami x.. atau tu keputihan? Dia xde warna..tp rasa mcm basah je kt bawah tu...tq mommies...#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #6week

4 Balas

ya btl awal awal kehamilan mmg rasa mcm tu,kita rasa mcm ehh ada kluar sesuatu dari faraj,tu normal..blh jadi keputihan juga..sya masa first bby mcm tu ni no2 pun alami bnda yg sama..

Sllunya keputihan.. mcm sy jadi dr awal tau prgnant.. sampai pakai panty liner sbb risau cecair ke darah 😅

9mo ago

Aah… gpun lg senang nk solat ke pe ke.. hihi..

Saya pun pernah rase gitu. Rase macam air kencing keluar tapi dekat spender kering je...😅

keputihan