8weeks xnmpk apa lg normal ke?

Assalamualaikum..normal ke 8weeks++takda nmpk apa lg..doc scan kata blm nmpk lg saya risau la ..boleh bagi pendapat tak semua nya terima kasih #8weeks

3 Balas

Doc tak guna kaedah transvaginal ke, melalui bawah. Sebab saya pn nampak kantung tp doc tu recommend buat transvaginal punya

Xberani nk ckp apa2.. Mungkin baby ada lh tu menyorok.. Sy doakn semuanya baik2 utk sis.. Insyaallah.. Kuat kn semangat..

4y ago

sya pon kandungan spatutnya 9 mngu tpi scan 3 kali masih keputusan yg sama hanya nampak kantung saja

sis period teratur x?