Upt Murah Shoppe

Assalamualaikum,nk tanya sapa pernah cuba test pregnant guna upt yg beli kt shoppe..yg harga murah2 tu...dpt detect x hcg...minggu ke berapa baru detect..terima kasih #ingintahu #bantusharing #firstmom

6 Balas

Sy guna yg dekat kedai eco tu.. Tapi 2 minggu lambat baru detect positif..

2mo ago

kalau yg dekat Watsons harga rm5 sy pernah beli, jenama Watsons.. yg tu lewat 5 hari period dapat detect.. Sy pun terkejut.. hihi t.kasih awak 🫶