Luahan

Assalamualaikum..nak tnya..skrg sy pregnant anak luar nikah and skrg nak masok 2 bulan dh tp x buat buku pink lg..kalau kita nak buat buku pink takpa ke klau xda sijil nikah lg??.sbb skrg sy and bakal suami tgh berusaha nak urus pernikahan kami..

32 Balas

Bole je tade sijil tp bkn bin bkl suami awak la nt . Better nikah dlu sbelom masuk 3bulan . Then bt bkuk pink 😉

Boleh je sis.. Nnti dh siap surat nikah.. Bgi dngn nurse lh.. Ckp je dlm proses urus..

boleh jer sis , sy pon buat buku pink xde sijil nikah . xde lah bebel sngt ..

Boleh saja. Terus terang masa buka buku tu ngn nurse. Nnt ruang suami tu kosong

Sis g jer bt dulu tuk pntau kndungn...tp klu blm nikah rsenye org tua kne ada

Boleh sis. Xde msalah. Nurse mgkin bebel skit tapi pekakkn je telinga.

Cakap je belum kahwin. Nurse skrg tak macam dulu. Diorang akan bantu

5y ago

Awk bole report sis

Klau ceckup swasta.nak bukak buku pink snang je sis.kk xpasti.

Pergi jer bukak. Kalau kena bebel tahan jelah telinga. 😅

Boleh jer buka buku tu sis...semoga dipermudahkan urusan...