Celah kelengkang hitam

Assalamualaikum..nak tanya..ada tak cara nak hilangkan hitam dekat celah kelengkang...boleh ke sapu krim seperti nivea..atau ibu2 tau krim apa yg bagus..boleh cadang kn tak.. #bantusharing

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini .tp apa sy tahu jika spnjng kehamilan ada spruh org akan mengalami..ketiak hitam..celah kangkang leher dan sbgainya hitam..tp selepas bersalin alhamdulillah smua tu akan hilang..mg dpmudahkan sgalanya..aamiin

4y ago

btol..saya mengalami nya skrng. dlu2 pregnant xde plak..kalini plak tgk nmpk itam celah klangkang,ketiak n leher..malu plak rsanya😁😁