Lepas pantang boleh makan apa je??

Assalamualaikum.. Nak tanya pada kekawan.. Lepas pantang boleh makan apa je?? Contohnya mcm coklat ,roti dan kek Boleh tak makan??

1 Balas

try an error sis . asalkn sis tk alergik tkde masalah , mkn pn jgn la makan bnyk sgt , cuba sikit je dlu klu bdn ok blh lh mkn . klu anak kuning mmg kne pantang la pe yg patut mcm rempah² ke apa . buah pn kne tgk yg mne blh mkn & tk sejuk . sy mkn pisang hritu bentan sehari menggigil² bdn .