12weeks scan tak nampak

Assalamualaikum..nak tanya. Momies2 selalu buat scan masa kandungam berapa weeks ya. Saya ikotkan dah 12weeks. Tapi pegi scan tak nampak kantung. Normal ke. Slalu 12weeks msty dah nampak kan🥲🥲🥲🥲scan perut tak nampak. Scan bawah pon tak nampak🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭 ##seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu

21 Balas

12 mgg dh nmpk bby melompat2. uot +ve double line terang? beta hcg? period regular?

sy ritu scan msa 6 weeks dh ad kantung n heartbeat . klau tkde tu mknanya tk normal

12w patutnya baby dah ada heartbeat dan gerak2 dlm rahim bla scan.

Saya haritu scan 9weeks dh ada kntung janin n heartbeat smua dh

sy buka buku pink msa 10weks..dh nmpk janin n jantung dia..

xnmpak xnormal tu sy msa scan 9weeks pn dh nmpak kntung

12 week sepatutnya dah nampak janin dn ada heartbeat

sye pi scan 3weeks dh nmpk kntung 4weeks dh nmpk heartbeat

8mo ago

yup dh nmpk kantung xpi kosong sbb bby trllu kecik

Sepatutnya dah nampak dah. Heartbeat pun dah ada

regular ke irregular period?