Muntah-muntah

Assalamualaikum..nak tanya lah ibu² kat sini ada tak yg mcam saya..muntah² wktu mengandung. Nasi pn saya sush nk mkn,bau masakan pn tk lalu rasa nk muntah..bila tk makan perut rasa lapar tapi bila dah makan tak sampai berapa minit saya dah muntah..ada petua tk nak hilangkan muntah² ni..bkn tu je mulut saya rasa pahit sgt..puas dh mcm² saya mkn tapi masih rasa mulut pahit tawar.. #babyke4

11 Balas

Saya pon hingga loss weigh 7kg. Makan banyak buah yg mengandungi air (watermelon, papaya, green apple). Kurangkan jeruk2 masam sbb lagi berangin perut. Makan roti dan biskut. Air masak campur sikit cordial sunquick atau delima. Saya dah 4bulan, masih nausea.

4y ago

😅 saya pn tk thu ni berat sye brapa ni..bln 6 lps sye gugur berat sye kurg 5kg..turun 40kg😅😅..ni tk thu lah loss weight ke tk..sbb sye blum pg knik lg..