Muntah-muntah

Assalamualaikum..nak tanya lah ibu² kat sini ada tak yg mcam saya..muntah² wktu mengandung. Nasi pn saya sush nk mkn,bau masakan pn tk lalu rasa nk muntah..bila tk makan perut rasa lapar tapi bila dah makan tak sampai berapa minit saya dah muntah..ada petua tk nak hilangkan muntah² ni..bkn tu je mulut saya rasa pahit sgt..puas dh mcm² saya mkn tapi masih rasa mulut pahit tawar.. #babyke4

11 Balas

Sama. Sy pun dah 3 minggu xdpt telan nasi. Mula2 bdn lemas rasa nak pitam sampai hb turun p 10.1 tpi lama2 bila dah tahu apa mknan yg ngam dgn tekak dah ok.

4y ago

saya pening tu tk sgt tpi asik nk muntah je..bila nk baring ke duduk ke jd serba tak kena lgsg..itu tk kne ini tk kne..