Muntah-muntah

Assalamualaikum..nak tanya lah ibu² kat sini ada tak yg mcam saya..muntah² wktu mengandung. Nasi pn saya sush nk mkn,bau masakan pn tk lalu rasa nk muntah..bila tk makan perut rasa lapar tapi bila dah makan tak sampai berapa minit saya dah muntah..ada petua tk nak hilangkan muntah² ni..bkn tu je mulut saya rasa pahit sgt..puas dh mcm² saya mkn tapi masih rasa mulut pahit tawar.. #babyke4

11 Balas

sma la kta sis...sya pun mcm gtu...bila x mkn rasa lapar...bnda yg bleh mkn mcm buah,mee grg n coto n sup...klu nasi lgsg x bleh msk..jd cara saya klu mo makan nasi..sya try buat nasi tu jd kuih jemput2 goreng..just letak tepung cmpr ngan nasi... alhmdllh klu bgtu dpt la tahan lapar..dr lgsg x mkn🤭🤭

4y ago

nasi pn tk bole nk telan..sye cume makan aiskrim vanila je🤣 tu pun suami dh pening..semua serba tk kena