Muntah-muntah

Assalamualaikum..nak tanya lah ibu² kat sini ada tak yg mcam saya..muntah² wktu mengandung. Nasi pn saya sush nk mkn,bau masakan pn tk lalu rasa nk muntah..bila tk makan perut rasa lapar tapi bila dah makan tak sampai berapa minit saya dah muntah..ada petua tk nak hilangkan muntah² ni..bkn tu je mulut saya rasa pahit sgt..puas dh mcm² saya mkn tapi masih rasa mulut pahit tawar.. #babyke4

11 Balas

Sy pun tgah layan loya jgk. 1st trimister.. Tp blum chek klinik brp week. Just chek upt sndri je kt rumah. Tak lrat mkn. Angin je prot

4y ago

Same la. Now bby no3 after 4 years. 😂