Fisrt time

Assalamualaikum,nak tanya kalo mcm ni cmfrm mngdung ke,sbb dh smggu xpriod..test 3 kali pon rasa was2 lagi,perlu ke sya g scan dlu utk kpastian,ke tggu dulu...#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

Fisrt time
29 Balas

tahniah sis confirm pregnant sis. blh jumpa doc utk kepastian tapi memang positive pregnant 💕

Wahh mcm sy.. seminggu xperiod..first baby juga.. 2kali test.. mcm xpercaya bakal jadi ibu

mcm sy jugak,6 x test still was2 sbb 12thun TTC, lps tu g scan comfirmkan baru bgtau hubby

tahniah.. tggu sminggu lagi pastu g scan ke doc. InsyaAllah dh nampak kantung nya

comfirm pregnant sis, tahniah, nt dlm 8 minggu boleh gi scan nmpk bby kcik

wsalam.. alhamdulillah,,positif tu pregnant tu,,bole g klinik utk scan

confirm tu. line no 2 jelas terang lagi bersuluh sis 😅

Congratulations sis.. Positive Pregnancy tu..

better p klinik utk confirmation n nasihat doktor

positive ni, tahniah ye 👏🏻👏🏻