mummy&baby

Assalamualaikum..mummy2 blh bantu tak cara nk perbanyakkan i susu..baby kita xmau susu fm..baby nk neneng ibu je.bila bg susu fm ditolak2 dgn lidah.kdg2 tgn dia sendiri..sampai botol susu jatuh? masa 1- 12hari susu meriah sgt. Msk hari ke 13 sampai baby dah nk 3bln susu makin kurang..blh suggest x apa yg perlu saya beli utk perbykkan i susu. T.ksh.. #ibubuntudah #kesianbaby

1 Balas

Sis dh cube mkn sayur2 sawi.Bnyk pastu mnum horlicks atau kurma2 jga..Xpon mnum susu tpung stiap hri dgn suam2...

5y ago

Susu tepung minum masa pregnant lg sampai dlm pantang..kurma dah mkn..horlick beli hari tu skejap je..tp masih sama sampai skrg..