38w2d

Assalamualaikum...mohon ibu2 doakan saya dan baby selamat dilahirkan dan dipermudahkan kejap lg dh nak kene tolak p LR bukaan dh 4cm.? tq

58 Balas

Walaikumsalam..waahh..semoga dipermudahkan ye sis.saya pun dah 38w2d tapi masih belum ada tanda2 lagi harap2 esok atau lusa tu sy selamat lah bersalin 😁

5y ago

sya dah bnyak tnda2 tapi blum lagi baby kluar.. huhuhu

Wa'alaikumussalam awak. Semoga dipermudahkan urusan bersalin awak ya. Semoga ibu & bb selamat

macam mana nak tahu tanda tanda😭😭😭 sy first time tahu apa apa sy dh 38w4d

sya da 38 weeks 4 day masih blum ada tanda lg 😭 .. semoga dipermudahkn sis🙏

Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin 😘😘.. X lama lg nk jumpa baby tu..

wow congrat sis smoga di permudahkan melhirkan baby dan slmat amin...

Waalaikumussalam...Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin ya...

Alhamdulillah semoga dipermudahkan segala urusan Aamiinn inshaAllah

Wa'alaykumussalam in shaa Allah. Safe and smooth delivery!

Moga dipermudah kan segala unrusan inshallah..